Over mij

Anouk Klaassen FotografieAchter Anouk Klaassen Fotografie zit – hoe kan het ook anders 😉 – Anouk Klaassen. Al jaren heb ik een passie voor fotograferen en sinds de komst van mijn kinderen is deze passie alleen maar gegroeid. Na een aantal jaren bloggen en hobbymatig fotograferen heb ik de sprong gewaagd en ben gaan studeren aan de School voor Fotografie. Na het behalen van mijn diploma besloot ik van mijn hobby mijn beroep te maken.

Ik woon samen met mijn man en kinderen in het pittoreske Wijk bij Duurstede waar genoeg mooie locaties te vinden zijn om te fotograferen. Mijn kinderen (12, 10 en 7) zijn mijn allergrootste inspiratiebron. Ik zet ze het liefst zo vaak mogelijk op de foto, waar ze eerlijk gezegd niet altijd even blij mee zijn. Ik wel, want elk moment is er eentje om te koesteren, of het nou een bulderende lach of een verdrietige blik is.

Ik fotografeer zoveel mogelijk, maar het allerliefst fotografeer ik mensen. Echte mensen, zoals ze zijn en dus niet te gemaakt voor de camera. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tijdens de shoot, zodat iemand echt zichzelf kan zijn.

Op mijn website zijn diverse voorbeelden van shoots te vinden. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, bel, mail of whatsapp me dan gerust.